Aanbod

Psychotherapie

Bij Veelvoud is er momenteel een psychotherapeutisch aanbod voor volwassenen, jongeren, koppels en gezinnen die vragen hebben over relationele thema’s of zich zorgen maken over hun relatie(s), gezin of de relatie met zichzelf. 

Dit kan in relatietherapie, gezinstherapie of individuele therapie. Ook kinderen zijn welkom. Zij zullen vaak uitgenodigd worden samen met degene die zich zorgen maakt over het kind, bijvoorbeeld een (plus)ouder, broer of zus of ander familielid. 

Mogelijke thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn:

In groep

De eerste cyclus groepstherapie gaat van start in oktober. Zes opeenvolgende weken komen we twee uur samen op woensdagvoormiddag. In de groep en door de groep kan je leren en ervaren over jezelf, je positie in groep en relaties. Werken in groep geeft de gelegenheid om relationele patronen waar je tegenaan loopt in je dagelijkse leven ten lijve te ondervinden in de therapie. De therapeuten zullen je uitnodigen om deze patronen op een veilige manier bespreekbaar te stellen zodat er veranderingsprocessen op gang kunnen komen. 

We mikken op 8 tot 10 deelnemers. 

Data:
Woensdag 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 2/11, 9/11.
Telkens van 9u30 tot 11u30. 

Locatie: 
Praktijk Veelvoud

Momenteel is de aanvraag lopende of deze groep terugbetaald kan worden volgens de conventie. Dit zou betekenen dat je enkel het remgeld van 2,5 euro per sessie betaalt. Wanneer hier meer duidelijkheid over is, lees je het hier. 

Bij interesse stuur een mail naar info@praktijkveelvoud.be of laat je gegevens na via het aanmeldingsformulier. Eén van de therapeuten zal jou telefonisch contacteren om wat meer informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden. 

De groepstherapie zal begeleid worden door Ruth De Pau en Chanou Vrijdaghs (zie ‘ons team’).